Sola & Tully és fruit de la relació creativa entre Helena de Sola i Ronan Tully. La nostra principal activitat és la creació i representació d’espectacles visuals amb arrels titellaires, adreçats a tots els públics.

Sola & Tully es van conèixer la primavera de 2012 arrel de la participació de Sola al projecte de McBride & Sons, companyia teatral irlandesa dirigida per Tully. Aquell mateix any estrenen Circo Islu i després d’una gira a Irlanda, l’any 2013 són guardonats amb el Drac d’Or de Carrer a la Fira de Titelles de Lleida. Mesos més tard i vista la bona entesa entre els dos artistes, Sola & Tully creen i estrenen Menut Cabaret.

Helena de Sola Llovet (Barcelona 1973).

20161112_130744_Film7_resized

Estudia fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. L’any 1998, amagada darrera una càmera descobreix el teatre de titelles i una nova forma de veure el món. 

L’any 2000 es trasllada a viure a la província de Girona, on encara hi resideix.

Leer Mes

Ronan Tully (Dublin 1976).

IMG_5029

Artista teatral i titellaire de tercera generació, es va formar a la Universitat de Belles Arts de Dublín, i a la companyia familiar. Constructor, escenògraf, dramaturg, director, actor i titellaire, Tully ha estat reconegut per l’Arts Council d’Irlanda com un dels referents nacionals en teatre de titelles familiar.